Kis Adrienn

Óvónő
robin leroy

Rólam

Képzés: Bessenyei György Tanárképző Főiskola, Nyíregyháza
Gyakorlat: több mint 10 év
Hobbi: Zene, tánc, festés
Intézmény: Miskolc, belváros
Specialitás: Néphagyományok

6-os csoport óvónője

A csoport mindennapjaiban arra törekszünk, hogy a napirend szerint felosztott időkeret java részét az olyan foglalkozások töltsék ki, ahol játékos formában, a gyermekek valamely készsége fejlesztésre kerüljön. Ezért rengeteg a mozgás, ahol egyensúly feladatok segítik az idegrendszer optimális fejlődését, vagy az olyan kreatív feladatok, amelyek a finom motoros mozgást és a kézügyességet fejlesztik. 

Kiemelten figyelünk arra, hogy a csoport minden tagja betartsa a napi öt alkalommal történő étkezést. A választékos és kiegyensúlyozott étrend nagy mértékben elősegíti a gyermekek fejlődősét, és hozzájárul ahhoz, hogy napról napra egészségesen növekedhessenek.

Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy rendszeresen legyenek a gyermekek önkifejezésére és szereplés vágyának megélésére való zenés, játékos, mondókás programok. Így szinte minden eseményre készülünk, ahol rendszerint sikert is aratnak a gyermekek produkciójukkal.

Hangsúly

Móka
Tanulás
Játék
Kreativitás

Számomra fontos, hogy a gyermekek jó hangulatban töltsék az idejüket. Megfelelő arányban a tanulás is szerepet kap játékos feladatokon keresztül. Ahol lehet támaszkodunk a gyermekek egyedi képzelőerejére, kreativitására.

Hitvallásom

Arra törökszem, hogy minden nap hordozzon legalább egy új kellemes élményt az ovis csoport minden tagjának. Számomra így válik élménnyé minden nap.