Rólunk

Köszöntjük Óvodánkban!

A Miskolci Eszterlánc Néphagyományőrző Óvoda és Tagóvodái a közös nevelőmunkát az új szervezeti struktúrával 2012. szeptember 01-től kezdte meg. Az óvoda központja a belváros szívében helyezkedik el – ahonnan koordináljuk tagóvodáinkat.

A befogadó környezet munkáját az intézmény vezetője koordinálja és kontrollálja, általános helyettesei, tagóvoda-vezetők, munkaközösség vezetők segítségével. Arra vállalkoztunk, hogy mind működési, mind pedig szakmai szempontból összehangoljuk a négy tagóvoda tevékenységét. Bár óvodáink épületei között jelentős eltérés van egy közös bennük: kiemelten fontosnak tartjuk, hogy óvodáink épületei esztétikusak, tárgyi eszközeink változatosak és biztonságosak legyenek,figyelembe véve a gyermekek szükségleteit, életkori sajátosságait.

Tovább

Nec id facer adipisci regione mei an
Dicunt ornatus signi regione mei an

Küldetésünk

Az Eszterlánc Néphagyományőrző Óvoda és Tagóvodái legfontosabb küldetésének azt tartja, hogy az óvodás évek alatt boldog gyermekkort biztosítson.

Folyamatos napirendi keretben a gyermekek testi és lelki szükségleteinek kielégítése mellett, szem előtt tartjuk az egészséges életmód alakítását, az érzelmi nevelést és a szocializáció biztosítását, valamint az anyanyelvi és értelmi fejlesztés megvalósítását.

Szülői igények alapján szervezünk: Ovi-focit, néptánc-, angol-, karate- foglalkozást, úszást, korcsolyázást, sakkot, zene-ovit . Természetesen az ingyenes hitoktatás foglalkozásokat is szívesen látogatják a gyermekek.

Az óvodáinkba járó gyermekeink szeretetteljes környezetben, vidáman, élményekben gazdagon, játékosan nevelkednek és válnak az évek során iskolára alkalmassá!

 

Tovább